Huisarts

Arts en Zorg streeft naar een sterke geïntegreerde eerstelijns gezondheidszorg. Dat betekent dat de huisartsen van de gezondheidscentra intensief samenwerken met andere hulpverleners binnen de gezondheidszorg.

Hierbij staat de gehele patiënt centraal, waarbij aandacht is voor zijn of haar biologische, psychologische en sociale leven.

In een gezondheidscentrum van Arts en Zorg wordt u ingeschreven bij een huisarts van uw keuze. Mocht u geneeskundige hulp nodig hebben en uw huisarts is niet beschikbaar, dan kunt u altijd bij een van de andere hulpverleners in het gezondheidscentrum terecht.

Telefonisch wordt u te woord gestaan door een gediplomeerde doktersassistent, die u vraagt naar uw klacht(en). Op basis daarvan wordt ingeschat of er sprake is van een dringende klacht. In samenspraak met u wordt een afspraak gemaakt of medisch advies gegeven.

Voor informatie over de kosten van huisartsenzorg en uw eigen risico kunt u terecht op onze pagina Kosten en declaraties bij huisarts.

Wilt u weten of er bij u in de buurt een gezondheidscentrum van Arts en Zorg is? Kijk dan bij het overzicht van onze gezondheidscentra of bekijk de kaart waar alle gezondheidscentra op staan.