Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

Bloedafname door doktersassistenten wordt wederom goed gewaardeerd

Uit een steekproef bij de locaties waar de assistenten zelf bloed prikken blijkt dat patienten gemiddeld een 8,0 geven voor de service.

13-12-2017 Lees meer

Arts en Zorg en Saltro zetten samenwerking voort

Zij zetten zich ook de komende jaren samen in voor innovatie van de eerstelijnszorg. Op 5 december werd hiervoor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend.

05-12-2017 Lees meer

11 Tips voor gezond gourmetten

December is een maand van gezelligheid en met veel en lekker eten. Lees hier een aantal tips om gezond de feestdagen door te komen.

03-12-2017 Lees meer

Arts en Zorg op de LHV Startersdag

Afgelopen zaterdag 7 oktober heeft een enthousiast team van Arts en Zorg op de LHV Startersdag met veel startende huisartsen gesproken.

10-10-2017 Lees meer

Unieke afspraken tussen Arts en Zorg en Menzis

Arts en Zorg en Menzis hebben een all-in tarief afgesproken voor de huisartsenzorg aan patiënten. Door deze afspraak kunnen huisartsen meer tijd en aandacht besteden aan het verbeteren en innoveren van onze zorg.

03-10-2017 Lees meer

Medsen Apotheek wordt nieuwe farmaciepartner Arts en Zorg

Arts en Zorg, Medsen Apotheek en Stichting SAL maken bekend dat de apotheekketen Medsen toetreedt als aandeelhouder in Zorgapotheek Nederland. Medsen Apotheek neemt de aandelen over van Stichting SAL.

06-09-2017 Lees meer

TeleDE van Dermicis doet mee met Accenture Innovation Awards 2017

TeleDE is een app voor teledermatologie die door Dermicis is ontwikkeld in nauwe samenwerking met huisartsen van Arts en Zorg. Stemt u ook mee?

21-07-2017 Lees meer

SBB blij met door Arts en Zorg georganiseerde ‘speeddates’ voor stagiaires

Het initiatief in de regio Den Haag werd op 13 juni bij bijeenkomst over gelijke kansen en discriminatie op de stagemarkt als positief voorbeeld uitgelicht

12-07-2017 Lees meer

Arts en Zorg wint aanbesteding curatieve zorg asielzoekers

Het Centraal orgaan opvang asielzoekers (COA) heeft na een zorgvuldig aanbestedingstraject de curatieve zorg definitief gegund aan Arts en Zorg.

09-03-2017 Lees meer

Nieuw: filmpjes voor patiënten, door zorgverleners van Arts en Zorg.

Sinds kort bieden we een extra service voor onze patienten. Korte filmpjes met bruikbare informatie over veelvoorkomende aandoeningen. Het eerste filmpje over wat te doen bij lage rugpijn is nu te zien.

16-01-2017 Lees meer
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste