Altijd inzicht in je eigen medisch dossier

10-02-2020
Altijd inzicht in je eigen medisch dossier

Wij streven naar een sterke positie van onze patiënten. Waarbij zij zelf toegang hebben tot hun eigen medisch dossier en op ieder gewenst moment hun gegevens kunnen inzien. En zodat patiënten zelf kunnen beslissen met welke zorgverleners zij informatie willen delen. Waardoor zorgverleners hen optimaal kunnen helpen.

Duidelijke en betrouwbare informatie is hierbij onmisbaar. Daarom werken we momenteel aan een platform dat het mogelijk maakt eigen medische gegevens in te zien en te delen met zorgverleners. Dit platform, genaamd gezond.nl, wordt momenteel verder ontwikkeld. In het najaar kunnen onze patiënten gebruik maken van het platform.

MedMij label behaald

De veiligheid van gegevens staat voorop. Daarom heeft gezond.nl in januari 2020 het MedMij label behaald. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen patiënt en zorgverlener. Het behalen van het MedMij label geeft aan dat wij gezondheidsgegevens veilig en betrouwbaar uitwisselen en daarbij voldoen aan de hoge eisen van MedMij. Dit MedMij label is een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons platform.

10-02-2020

Theme picker