U kunt terecht bij Arts en Zorg fysiotherapie

6-05-2020
U kunt terecht bij Arts en Zorg fysiotherapie

Het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport hebben groen licht gegeven om de fysiotherapeutische zorg stapsgewijs te hervatten. We volgen hierbij het stappenplan van de overheid en de richtlijnen van de beroepsorganisatie (KNGF). Zo kunnen we u veilig en verantwoord van goede fysiotherapeutische zorg voorzien.

Waar mogelijk behandelen we uw klacht via zorg op afstand, met behulp van videoconsulten (beeldbellen). Deze manier van het verlenen van fysiotherapie wordt zowel door patiënt als zorgverlener als prettig ervaren. Indien dit voor uw klachten nodig is, kunt u langs komen op onze praktijk. Wij hebben verschillende maatregelen ondernomen op de praktijk om besmettingen te voorkomen. Zo maken wij alle ruimten regelmatig schoon en houden we 1,5 meter afstand tot elkaar.

Bestaande patiënten bij Arts en Zorg fysiotherapie

Bent u al patiënt bij ons? Dan kunt u een afspraak maken via 070 – 711 24 20 of fysiotherapie@artsenzorg.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met u op over het opstarten van uw behandeling en bepalen of we u op onze praktijk of op afstand kunnen behandelen. Hierbij vragen we u ook naar eventuele Coronavirus-gerelateerde klachten.

Nieuwe patiënt bij Arts en Zorg fysiotherapie

Een eerste intakegesprek voor nieuwe patiënten vindt op afstand plaats, met een videoconsult. Tijdens dit gesprek bespreken we uw klachten en bepalen we of we u op onze praktijk of op afstand kunnen behandelen. Hierbij volgen we de richtlijnen van de beroepsorganisatie (KNGF).

Hygiënische maatregelen

In de praktijk ondernemen wij allerlei hygiënische maatregelen. Wij willen u vragen om zelf ook hygiënische maatregelen te treffen:

  • Neem een eigen handdoek mee naar een afspraak in de praktijk
  • Kom op tijd en niet te vroeg zodat er niet teveel personen tegelijk in de wachtkamer zijn
  • Was uw handen, nies en hoest in uw elleboog
  • Wij schudden geen handen.

Coronavirus-gerelateerde klachten

Indien u tussen het maken van de afspraak en de daadwerkelijke afspraak op de praktijk Coronavirus-gerelateerde klachten krijgt, zoals hoesten, benauwdheid of koorts, neem dan eerst telefonisch contact op met de fysiotherapeut via 070 – 711 24 20. Kom niet naar de praktijk toe. Heeft u het Coronavirus gehad en ervaart u klachten die overblijven na het herstel? Dan kunt u terecht bij Arts en Zorg fysiotherapie. Lees meer over het behandeltraject in dit artikel.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 070 – 711 24 20 of fysiotherapie@artsenzorg.nl.

6-05-2020

Theme picker