Bloedafname door doktersassistenten wordt wederom goed gewaardeerd

13-12-2017

Wij vinden het belangrijk dat de zorg aan onze patiënten zoveel mogelijk dichtbij huis georganiseerd wordt. We streven er daarom ook naar zoveel mogelijk diagnostiek in onze gezondheidscentra te bieden.

Door goede afspraken met verzekeraars en diagnostisch centrum Saltro kunt u op bijna al onze locaties bloed laten prikken bij uw eigen doktersassistente. In veel gevallen kunt u na het bezoek aan de huisarts meteen doorlopen voor de bloedafname. Wel zo gemakkelijk.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Omdat we de zorg willen blijven verbeteren, hebben we opnieuw een online patiënttevredenheidsonderzoek gehouden over de bloedafname.

Onze patiënten gaven een gemiddelde waardering van 8,0. In de afbeeldingen zijn de gemiddelde cijfers van onze patiënten te vinden op de individuele vragen. We zijn trots op deze resultaten en willen dit graag met jullie delen.

Een belangrijk verbeterpunt uit de enquête is de wachttijd en de faciliteiten om het wachten aangenamer te maken. Samen met de locaties maken we een plan om dit te verbeteren.


 

 

Terug
13-12-2017