Arts en Zorg draagt fysiotherapie in regio Haaglanden over aan TiM Fysiotherapie

12-01-2022

Arts en Zorg verleent op vijf van haar gezondheidscentra in regio Haaglanden fysiotherapie. Deze fysiotherapiepraktijken draagt Arts en Zorg over aan Together in Motion (TiM) Fysiotherapie.

TiM Fysiotherapie continueert de zorg op de huidige locaties met de huidige fysiotherapeuten. Voor patiënten verandert er dus niets.

TiM Fysiotherapie is een sterke en kwalitatief zeer goede partner. Met TiM Fysiotherapie blijft de aangeboden fysiotherapie van hoge kwaliteit. Amon van den Borg, algemeen directeur Arts en Zorg geeft aan: “We zijn blij dat we in TiM Fysiotherapie een goede partner hebben gevonden, waardoor we fysiotherapie blijven aanbieden op onze gezondheidscentra.”

TiM Fysiotherapie

TiM Fysiotherapie heeft 20 praktijken in Zuid-Holland. Met gespecialiseerde fysiotherapeuten staan zij dagelijks klaar om de regio fitter, gezonder en gelukkiger te maken. Dit doen zij door scherpe diagnostiek en een behandelplan op maat.

Over Arts en Zorg

De afgelopen 12 jaar is Arts en Zorg uitgegroeid tot de grootste eerstelijnsorganisatie van Nederland. Met ons zorgbedrijf bieden wij inmiddels zorg aan meer dan 200.000 patiënten in heel Nederland. Daarnaast biedt Arts en Zorg onder de naam GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) ook medische zorg aan alle asielzoekers in Nederland, dit in opdracht vanuit de overheid.

Arts en Zorg focust op continue (proces-)innovatie om de gezondheidszorg voor de patiënt te verbeteren, de zorgverlener optimaal te laten werken en de kosten voor de gezondheidszorg beheersbaar te houden. Om dit te realiseren heeft Arts en Zorg de afgelopen jaren regelmatig innovatieve initiatieven opgestart zoals Gezond.nl en DocLine.

12-01-2022

Theme picker