Voor blijvende klachten na herstel van het Coronavirus kunt u terecht bij Arts en Zorg fysiotherapie

14-05-2020
Voor blijvende klachten na herstel van het Coronavirus kunt u terecht bij Arts en Zorg fysiotherapie

Heeft u het Coronavirus gehad? Door het virus en de behandeling ervan kan de fysieke conditie van uw lichaam en uw longen zijn verminderd. Als gevolg kunt u ademhalingsklachten, krachtverlies of een verminderd uithoudingsvermogen ervaren. Arts en Zorg fysiotherapie kan u helpen bij het herstel van deze klachten. We vertellen u meer in dit artikel.

Een persoonlijk trainingsprogramma

Niet iedere patiënt met het Coronavirus ervaart dezelfde klachten. Dit geldt ook voor klachten die overblijven na herstel van het Coronavirus. Daarom werken wij met een persoonlijk trainingsprogramma.

Afhankelijk van uw klachten en doelen ontwikkelen we een programma op maat. Tijdens het eerste consult brengen we uw huidige situatie in kaart en kijken we samen hoeveel behandelingen nodig zijn. Indien uw situatie het (nog) niet toelaat, kan de eerste zorg telefonisch plaatsvinden in de vorm van beweegadviezen, ademhalingsoefeningen en een oefenprogramma.

Het behandeltraject bestaat uit wekelijkse oefeningen. Iedere week wordt een oefening verzwaard, uitgebreid of aangepast. Tijdens het programma werken we samen met de huisarts, diëtisten, ergotherapeuten en psychologen. Door deze multidisciplinaire aanpak, kunnen we u goed begeleiden.

Gespecialiseerd in corona-problematiek

De fysiotherapeuten van Arts en Zorg zijn gespecialiseerd in corona-problematiek. Zij zijn goed op de hoogte van het ziektebeeld en de klachten die patiënten na (behandeling van) het Coronavirus kunnen ervaren. Middels diverse scholingen van Chronisch ZorgNet blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Op deze manier kunnen zij u goed helpen met uw klachten.

Aanmelden en vergoeding

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u contact op nemen met Arts en Zorg fysiotherapie. Telefonisch via 070 – 711 24 20 of per e-mail via fysiotherapie@artsenzorg.nl.

Bent u nieuw bij Arts en Zorg fysiotherapie? Dan vindt een eerste intakegesprek op afstand plaats middels een videoconsult (beeldbellen).

Een behandeling bij de fysiotherapeut wordt alleen vergoed wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten voor fysiotherapie. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft, zult u in de meeste gevallen de behandelingen zelf moeten betalen.

Meer informatie

Lees dit artikel voor meer informatie over de maatregelen i.v.m. het Coronavirus bij Arts en Zorg fysiotherapie. Benieuwd op welke locaties in Den Haag u terecht kunt? Lees op deze pagina alles over onze locaties, specialisaties en vergoedingen.

Arts en Zorg fysiotherapie is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet (voorheen Claudicatio Net). Chronisch Zorgnet is een landelijk netwerk van therapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van claudicatio, hart, longen en het Coronavirus.

14-05-2020

Theme picker