Gezondheidscentrum Atrium

Donderdag 27 mei 2021 vaccineren wij patiënten boven de 60 jaar die nog geen vaccinatie hebben ontvangen. Valt u in deze doelgroep en heeft u interesse in de vaccinatie? Neem dan contact op met de praktijk. Vragen over de coronavaccinatie op onze praktijk? Lees hier onze rectificatie omtrent de uitnodigingen voor de coronavaccinatie. 

Welkom bij Gezondheidscentrum Atrium in Rijswijk. In dit centrum brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen, fysio-, ergo- en podotherapeuten die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma’s ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Gezondheidscentrum Atrium in Rijswijk biedt diensten van huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologische zorg aan. Onze apotheek zit vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Team Atrium


Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.
 

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Atrium?

0,0 Afspraken
0,0 Centrum
0,0 Zorgverlening