Welkom

Gezondheidscentrum Atrium

Welkom bij Gezondheidscentrum Atrium, een gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk van Arts en Zorg op de rand van Den Haag en Rijswijk. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Atrium en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk Atrium ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een Korte Klachten Spreekuur, waar u voor een aantal veelvoorkomende klachten vaak al dezelfde dag terecht kunt. Apotheek Oud Rijswijk is om de hoek gevestigd.

Huisartsenpost Smash

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (Smash Haaglanden). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

             

 

Gezondheidscentrum Atrium in Rijswijk biedt diensten van huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologische zorg aan. Onze apotheek zit vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Er zijn geen items beschikbaar.

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Atrium?

7,4 Afspraken
7,3 Centrum
8,0 Zorgverlening