Online diensten testen?

03-10-2018

Arts en Zorg blijft werken aan betere en innovatievere dienstverlening in de zorg, waarbij we ook kijken naar wat er allemaal online kan. Zo zijn we vorig jaar onder meer gestart met een chat, kijk hier voor meer informatie.

Momenteel werken we aan nieuwe diensten. Wij zoeken mensen die met ons willen meedenken. Die nieuwe diensten in een vroeg stadium testen en feedback geven, zodat wij deze verder kunnen verbeteren.  

Op dit moment zijn we op zoek naar 10 mensen voor een prototype test. Dat houdt in dat je achter een computer een nieuwe dienst beoordeelt. Vooraf en achteraf stellen wij je hier nog een aantal vragen over. Dit duurt in totaal maximaal een uur. We gaan dit onderzoek doen in Amsterdam, Den Haag of Utrecht, in de tweede helft van oktober.

Wie zoeken wij?

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • In het afgelopen jaar heb je minimaal één keer contact gehad met de huisarts;
  • Je vindt online makkelijk je weg;
  • Je kan kritisch zijn en jezelf goed uitdrukken;
  • Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan betere – en vooral innovatievere – gezondheidszorg.

De tijd en plaats plannen we in overleg. Het kan bijvoorbeeld ook ’s avonds, als dat voor jou beter uitkomt. Uiteraard vergoeden wij eventuele reiskosten en als waardering voor je tijd krijg je een kleine attentie.

Wil je meedoen, of heb je nog vragen over dit onderzoek: stuur dan een mailtje naar info@gezond.nl. Ook als je nu niet kunt maar het wel leuk vindt om een andere keer mee te doen, horen we graag van je. We kunnen je dan voor een volgend onderzoek uitnodigen. 

Terug
03-10-2018