Diëtiste

15-11-2018

Onze diëtist Shanna de Kleer zal per 1-1-2019 niet meer werkzaam zijn op locatie Atrium. Zij gaat werken op de locaties Den Haag Zuid en Oud Rijswijk. Haar spreekuur wordt over genomen door onze collega’s Gözde Uyar en Marloes van Zeijl. Zij zijn aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.


Zij stellen zich graag aan u voor.

 

Gözde Uyar

Haar drive en passie liggen in het stimuleren van mensen om fitter en gezonder te worden. U kunt bij haar terecht voor zeer uiteenlopende voedingsvragen. Gezamenlijk werkt zij graag met u aan het doel dat u wilt bereiken met een dieetadvies, praktisch en toegespitst op uw situatie. Haar speciale aandachtsgebieden zijn diabetes, voedselallergieën/ intoleranties, prikkelbare darm klachten/FODMAP, oncologie, kinderen  en verschillende culturen. Zij is goed bekend met de voedingsgewoontes uit veel verschillende culturen zoals de Marokkaanse-, Turkse- en Surinaamse keuken. In het belang van haar cliënten hecht zij naast het voedingsdeskundige werk dat zij verricht veel waarde aan samenwerking met verwijzers, diverse disciplines, scholen en overige organisaties.

 

Marloes van Zeijl

Als diëtist en leefstijlcoach vindt zij het een uitdaging om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Zij is graag creatief bezig met voeding, van het samenstellen van recepten tot het opstellen van een dagmenu. Door onderwerpen als waarden, gewoontes en gevoelens mee te nemen in de behandeling, zorgt Marloes voor een passend advies. Geen streng dieet maar heldere en praktische adviezen om uw doelen te behalen.

Terug
15-11-2018