Verandering huisartsenteam Atrium

10-03-2021

Graag informeren wij u over een verandering in het huisartsenteam van Gezondheidscentrum Atrium. Onze collega huisarts Tim Vuijk heeft per 1 maart 2021 ons team verlaten. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan in Rotterdam. We danken onze collega dokter Vuijk hartelijk voor zijn inzet voor 4 jaar en wensen hem veel succes met zijn volgende uitdaging in Rotterdam.

Met heel veel plezier heeft dokter Vuijk in Gezondheidscentrum Atrium gewerkt. Hij wil u als patiënt heel hartelijk danken voor het in hem gestelde vertrouwen. Hij wenst u veel gezondheid nu en in de toekomst.

We zijn verheugd u te kunnen melden dat wij een goede opvolger voor dokter Vuijk hebben gevonden: dokter Sergio van Dam. We zijn ervan overtuigd dat dokter Van Dam een goede aanvulling is op ons team en dat bij dokter Van Dam de zorg voor uw gezondheid in goede handen is.

Dokter Van Dam werkt sinds 1 maart 2021 in onze praktijk op maandag, dinsdag en woensdag. Vanaf augustus worden zijn werkdagen maandag, woensdag en vrijdag.

Als u eerder patiënt was bij dokter Vuijk, dan staat u nu automatisch ingeschreven bij dokter Van Dam.

Voor vragen of wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. De doktersassistenten en praktijkmanager Ursula Maijen helpen u graag verder.

Met hartelijke groet,
mede namens dokter Tim Vuijk en dokter Sergio van Dam,

Team Gezondheidscentrum Atrium

10-03-2021

Theme picker