Wij zorgen voor u. Zorgt u voor ons?

17-11-2020

Op onze praktijken staan onze zorgverleners voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Dat doen ze met passie en grote inzet. Tegelijkertijd merken we dat de spanning toeneemt en dat zorgverleners steeds vaker worden geconfronteerd met agressief gedrag. Als voorbeeld mensen die het niet eens zijn met het dragen van een mondkapje. 

Voor onze zorgverleners is dit vervelend, bedreigend en respectloos. De maatregelen vanuit de overheid zijn niet vrijblijvend. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat u én onze zorgverleners zo goed mogelijk zijn beschermd tegen de verspreiding van het Coronavirus. Naleving is daarom in uw en ons belang. Zolang we erin slagen onze zorgverleners gezond te houden, kunnen we u blijven helpen. Daar helpt agressie en respectloos gedrag niet bij. 

We doen daarom een dringend beroep op u om de regels na te leven en respectvol met elkaar om te gaan. Soms vraagt dat wat extra geduld en begrip, wanneer de mogelijkheden beperkt zijn. Dat is helaas even niet anders. We moeten hier met elkaar zo goed mogelijk door heen. Daar hebben we ook u bij nodig. Met begrip en met respect. 

17-11-2020

Theme picker