Chatten met een zorgverlener

Voor veel zorgvragen hoeft u als patiënt van Arts en Zorg niet meer uw huis uit of tijd vrij te maken van uw werk of school. U kunt overal een vraag stellen vanaf uw mobiel, tablet of laptop, middels onze chat. De chat is iedere dag geopend van 7:00 tot 20:00 uur, ook in het weekend en op feestdagen. U kunt chatten met een van onze zorgverleners door op onze website op de chat knop rechts onderin uw scherm te klikken.


Voordelen van de chat:

  • Snel antwoord op praktische en medische vragen
  • Geen reistijd
  • Overal toegankelijk, ook in de avond, het weekend en op feestdagen
  • Veilige verbinding
  • Vakkundig en persoonlijk advies

Waarvoor en voor wie is de chat geschikt?

We kunnen u als patiënt van Arts en Zorg direct helpen met algemene vragen, praktische tips of persoonlijke medische klachten. Ook ‘s avonds en in het weekend. De chat is gratis toegankelijk voor iedereen. U kunt als ouder de chat ook gebruiken met een vraag over uw kind, wanneer uw kind jonger is dan 16 jaar. Weten wat allemaal wel en niet kan? Bekijk de veelgestelde vragen.

Bent u geen patiënt bij Arts en Zorg? Dan kunt u de chat gebruiken voor praktische of algemene vragen. Bijvoorbeeld voor hulp bij een inschrijving, een vraag over openingstijden of informatie over de diensten van Arts en Zorg. Het is niet mogelijk om medische vragen te stellen via de chat wanneer u geen patiënt bent bij Arts en Zorg. Patiënt worden? Schrijf u in bij een locatie bij u in de buurt.


Veilig inloggen met DigiD

Als patiënt van Arts en Zorg kunt u via de chat ook vragen stellen over persoonlijke medische klachten. U zult dan tijdens de chat gevraagd worden om met DigiD in te loggen. Op deze manier kunnen we uw privacy online beschermen en uw medisch dossier raadplegen. 


Wie beantwoordt mijn vraag?

Het team van zorgverleners bestaat uit deskundige doktersassistenten en huisartsen. Zij zijn in staat om u een gezondheidsadvies op maat te geven.

Bekijk de video voor meer informatie over de Arts en Zorg chat.

 

Veelgestelde vragen

Meer weten over de chat? Bekijk de veelgestelde vragen.