Fysiotherapie

Een actieve aanpak van al uw spier- en gewrichtsklachten staat bij de fysiotherapeut centraal. U kunt op diverse locaties in Den Haag en Rijswijk een afspraak maken bij Arts en Zorg fysiotherapie.

Arts en Zorg fysiotherapie in Den Haag en Rijswijk

Voor de meeste veelvoorkomende klachten kunt u in principe terecht bij al onze fysiotherapeuten. Zij zijn allen opgeleid en deskundig om u te behandelen. Daarnaast bieden onze gespecialiseerde fysiotherapeuten behandelingen en trainingsprogramma’s aan die zijn afgestemd op specifieke klachten.

Wanneer u contact met ons opneemt om een afspraak te maken, zullen wij vragen wat uw klachten zijn, zodat wij kunnen beoordelen bij welke fysiotherapeut u het beste een afspraak kunt maken.

Alle locaties van Arts en Zorg fysiotherapie zijn Plus-gecertificeerd, een certificaat dat in de regio Den Haag aan slechts enkele fysiotherapiepraktijken is toegekend. Meer over dit kwaliteitskeurmerk leest u onderaan deze pagina bij de veelgestelde vragen.

Fysiotherapie Gezondheidscentrum Atrium

Bij Gezondheidscentrum Atrium kunt u terecht voor de volgende specialisaties:

  • Manuele fysiotherapie; 
  • Psychoschomatische fysiotherapie (in opleiding).

Daarnaast werken op deze locatie fysiotherapeuten die veel ervaring hebben met de volgende klachten/behandelingen:   

  • Medical taping;
  • Nek- en rugklachten;
  • Schouderklachten.

Kijk voor het complete overzicht van het aanbod fysiotherapie op de verschillende locaties en toelichting op de specialisaties bij de Veelgestelde vragen onderaan deze pagina.

Tijden fysiotherapie Atrium

maandag 8.00-17.00 uur
dinsdag 8.00-17.00 uur
woensdag 8.00-17.00 uur
donderdag 8.00-12.30 uur
vrijdag 8.00-17.00 uur

Contact met Arts en Zorg fysiotherapie

Voor vragen of het maken/verzetten van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 070 – 711 24 20 of fysiotherapie@artsenzorg.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u in onze voicemail uw naam en telefoonnummer inspreken. Wanneer u uw bericht bij ons achterlaat, nemen wij zo snel mogelijk en anders de volgende dag contact met u op.

Veelgestelde vragen Arts en Zorg fysiotherapie