Fysiotherapie in Den Haag

Arts en Zorg fysiotherapie is open. We zijn bereikbaar via telefoon en per email. Waar mogelijk bieden we zorg op afstand: via telefonische- en videoconsulten helpen wij u verder. Zowel patiënt als zorgverlener ervaren deze manier van fysiotherapie als prettig. Indien dit voor uw klachten nodig is, kunt u langskomen op onze praktijk. Lees in dit bericht alle informatie rondom de aangepaste werkwijze van Arts en Zorg fysiotherapie. Heeft u het Coronavirus gehad en ervaart u klachten die overblijven na het herstel? Dan kunt u terecht bij Arts en Zorg fysiotherapie. Lees meer over het behandeltraject in dit artikel.

Wanneer u last heeft van uw spieren of gewrichten, kunt u hiervoor terecht bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut helpt u om van uw klachten af te komen en helpt voorkomen dat deze op een later moment terugkeren.

Voor de meeste veelvoorkomende klachten kunt u in principe terecht bij al onze fysiotherapeuten. Zij zijn allen opgeleid en deskundig om u te behandelen. Daarnaast bieden onze gespecialiseerde fysiotherapeuten behandelingen en trainingsprogramma’s aan die zijn afgestemd op specifieke klachten.

Wanneer u een afspraak maakt, zullen wij vragen wat uw klachten zijn, zodat wij kunnen beoordelen bij welke fysiotherapeut u het beste een afspraak kunt maken. 

Alle locaties van Arts en Zorg fysiotherapie zijn Plus-gecertificeerd, een certificaat dat in de regio Den Haag aan slechts enkele fysiotherapiepraktijken is toegekend. Meer over dit kwaliteitskeurmerk leest u bij de veelgestelde vragen.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor mensen die moeite hebben met bewegen. Bijvoorbeeld door pijn in spieren of gewrichten, een blessure of een verkeerde houding. Met fysiotherapie kunt u deze pijn verminderen. Tijdens uw eerste afspraak vorm de fysiotherapeut - door middel van een onderzoek en een aantal vragen - een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten. Samen met u, stelt de fysiotherapeut vervolgens een behandelplan op. Dit behandelplan is persoonlijk en voor iedereen anders. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw klacht en de ernst van uw klacht. Ook besteden we tijdens de behandeling veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten. Een behandeling duurt ongeveer een half tot 1 uur. Samen met de fysiotherapeut gaat u aan de slag in de oefenzaal of de behandelruimte. 

Welke klachten behandelt de fysiotherapeut?

U kunt bij de fysiotherapeut terecht voor allerlei soorten klachten. Op de pagina specialisaties leest u meer over het aanbod op locatie Atrium. Heeft u specifieke klachten waarvoor een bepaalde specialisatie gewenst is? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070 - 711 24 20 of fysiotherapie@artsenzorg.nl, zodat wij u naar een van onze gezondheidscentra kunnen verwijzen.

Heeft u nog andere vragen? Wellicht kunt u uw antwoord vinden op onze pagina veelgestelde vragen. Of plan direct een afspraak via onderstaande button.
 

Maak een afspraak