Afspraak maken

U kunt via onderstaande knop online een afspraak aanvragen. Wij bellen u binnen één werkdag na ontvangst van de aanvraag terug. Wilt u met spoed een afspraak plannen? Dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen via 070 – 711 24 20. Na het plannen van een afspraak ontvangt u van ons altijd een e-mail ter bevestiging van de afspraak. Wilt u online bekijken welke afspraak u gepland heeft? Dat kan via deze website met een gebruikersnaam en wachtwoord die u van uw fysiotherapeut ontvangt.

Afspraak maken

 

Nog niet ingeschreven bij fysiotherapie Atrium?

U kunt via onderstaande knop online het inschrijfformulier invullen. Wij bellen u binnen één werkdag na ontvangst van de aanvraag terug. Wij schrijven u direct in bij onze praktijk en kunnen ook meteen een afspraak met u inplannen. In het formulier wordt u gevraagd een keuze te maken over de locatie en de behandelend fysiotherapeut. Tijdens ons telefonisch contact kunnen wij samen met u deze keuze maken, afhankelijk van uw woonplaats, klachten en wensen. De informatie die u in die twee velden van het formulier invoert, is dus niet bindend. Wanneer onze eerste afspraak gepland staat, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een aantal vragenlijsten, waardoor we tijdens onze eerste afspraak meer tijd over houden voor de behandeling zodat we sneller met uw klachten aan de slag kunnen. Wilt u hier meer over lezen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Inschrijven

 

Nog niet ingeschreven bij fysiotherapie Atrium?

U kunt onderaan deze pagina het inschrijfformulier invullen. Wij bellen u binnen één werkdag na ontvangst van de aanvraag terug. Wij schrijven u direct in bij onze praktijk en kunnen ook meteen een afspraak met u inplannen. In het formulier wordt u gevraagd een keuze te maken over de locatie en de behandelend fysiotherapeut. Tijdens ons telefonisch contact kunnen wij samen met u deze keuze maken, afhankelijk van uw woonplaats, klachten en wensen. De informatie die u in die twee velden van het formulier invoert, is dus niet bindend. Wanneer onze eerste afspraak gepland staat, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een aantal vragenlijsten, waardoor we tijdens onze eerste afspraak meer tijd over houden voor de behandeling zodat we sneller met uw klachten aan de slag kunnen. Wilt u hier meer over lezen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.