Huisarts in Rijswijk: Atrium

Bij Gezondheidscentrum Atrium werkt een gemengd team van enthousiaste huisartsen. U kunt bij ons kiezen voor een mannelijke of een vrouwelijke huisarts. Bij Atrium werkt een huisarts die gespecialiseerd is in kleine chirurgische ingrepen en een huisarts die reizigersadvisering doet. Op de teampagina kunt u zien welke huisartsen bij ons werken.

U staat bij Gezondheidscentrum Atrium in principe ingeschreven bij een vaste huisarts. Wanneer uw eigen huisarts niet aanwezig is, bekijkt de doktersassistent samen met u of u bij een andere beschikbare huisarts terecht kunt.

Wanneer u gezondheidsklachten heeft, kunt u een afspraak maken bij uw huisarts. De huisarts kan uw klacht beoordelen, zo nodig medicatie voorschrijven en u eventueel verwijzen naar een andere zorgverlener.

Inschrijven bij huisarts in Rijswijk

Wilt u zich inschrijven bij Gezondheidscentrum Atrium? Klik dan op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Direct inschrijven

Afspraak maken bij huisarts in Rijswijk

Wilt u een afspraak maken bij ons Gezondheidscentrum in Rijswijk? Dat doet u heel makkelijk op de afspraakpagina

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig? Bel dan met de huisartsenpost via telefoonnummer 070 - 346 9669 (Huisartsenpost Hadoks). Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.