Psychologische zorg 

Als u psychische klachten ervaart, zoals somberheid of stress, kunt u altijd terecht bij uw huisarts. Wilt u een afspraak maken om psychische klachten met uw huisarts te bespreken? Geef dit dan aan bij de assistent. Er kan dan extra tijd voor u worden gereserveerd.

In sommige gevallen geeft een gesprek met de huisarts al voldoende houvast om zelf verder aan de slag te gaan met uw klachten. De huisarts heeft daarnaast ook de mogelijkheid om u voor verdere psychologische zorg door te verwijzen naar bijvoorbeeld een POH-GGZ of een psycholoog.

POH-GGZ bij Atrium

Bij Gezondheidscentrum Atrium kunt u na verwijzing door uw huisarts terecht bij de POH-GGZ. POH-GGZ staat voor PraktijkOndersteuner van de Huisarts voor Geestelijke GezondheidsZorg. De POH-GGZ is deskundig om kortdurende begeleiding te bieden bij psychische klachten.

Kijk voor meer informatie over psychologische zorg en de POH-GGZ op onze landelijke website op de pagina Psychologische zorg.

Wilt u een afspraak maken bij de POH-GGZ? Neem dan contact met ons op via 070 – 399 19 19 (of 070 – 386 21 91 voor patiënten van dokter Eekhof). Wij zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar.