Huisartsenpraktijk De Jonkvrouw in Amersfoort

Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw gezondheid. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak plannen. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment online een afspraak maken, via het speciale portaal 'Mijn Arts en Zorg'. Via dit portaal kunt u ook herhaalrecepten aanvragen. Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. Daarnaast is onze huisartsenpraktijk goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. 

Huisartsenpost Amersfoort (HAP Amersfoort)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 085 – 773 11 00 (Primair Huisartsenposten). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

     

 

Huisartsenpraktijk De Jonkvrouw in Amersfoort biedt uitgebreide huisartsenzorg, chronische zorg en psychologische zorg en we werken samen met een diëtistenpraktijk in de wijk. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Huisartsen

Mw. M. (Marjolein) van der Kuil
Mw. F. (Ciska) Smeenk

Alle medewerkers


Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Huisartsenpraktijk De Jonkvrouw?

7,8 Afspraken
8,3 Centrum
8,2 Zorgverlening