Huisartsenpraktijk in Amersfoort: De Jonkvrouw

Welkom bij Huisartsenpraktijk De Jonkvrouw, een sfeervolle huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Amersfoort. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Amersfoort en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Amersfoort ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

Onze huisartsenpraktijk is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Huisartsenpost Amersfoort (HAP Amersfoort)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 0900 – 331 12 33 (Primair Huisartsenposten). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

 

Receptie

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

     

 

Huisartsenpraktijk De Jonkvrouw in Amersfoort biedt uitgebreide huisartsenzorg, chronische zorg en psychologische zorg en we werken samen met een diëtistenpraktijk in de wijk. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Avondspreekuur bij De Jonkvrouw

Vanaf 8 september eens in de twee weken avondspreekuur op donderdag.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Huisartsenpraktijk De Jonkvrouw?

8,4 Afspraken
8,4 Centrum
8,6 Zorgverlening