Plan vanaf nu ook online uw afspraak in

22-06-2020
Plan vanaf nu ook online uw afspraak in

In deze tijden van het Coronavirus helpen wij u waar mogelijk met telefonische- en videoconsulten (beeldbellen). De eerste ervaringen hiermee zijn positief. Veel van de klachten waarvoor patiënten een afspraak op het spreekuur maken, handelen we nu via bellen of beeldbellen af.

Online afspraak maken

Vanaf nu kunt u via online portaal gezond.nl ook online een afspraak inplannen voor een telefonisch- of videoconsult. Wanneer de maatregelen rondom het Coronavirus opgeheven zijn, kunt u via gezond.nl ook een afspraak op het spreekuur in de praktijk plannen. Als u nu een afspraak op de praktijk wilt inplannen, neem dan telefonisch contact met ons op. We stellen u dan extra vragen over mogelijke Coronavirus-gerelateerde klachten.

Hoe werkt het online afspraak maken?

  • Klik op onze website op ‘Afspraak maken’ of ga direct naar www.gezond.nl/portal;
  • Log in met uw DigiD;
  • Ga naar “Afspraken”;
  • Kies waarvoor u een afspraak wilt maken. Of kies zelf bij welke zorgverlener u een afspraak wil maken. Momenteel kunt u online alleen een afspraak inplannen bij de huisarts;
  • Kies een tijdstip en maak de afspraak;
  • U ontvangt een bevestiging per e-mail van uw afspraak.

Ga direct naar gezond.nl Inloggen met DigiD

Zorg op afstand: Telefonisch- en videoconsult (beeldbellen)

In de huidige situatie met het Coronavirus helpen wij u waar mogelijk op afstand. Via gezond.nl kunt u een afspraak maken voor een telefonisch- of videoconsult (beeldbellen). U heeft dan een gewone afspraak met uw zorgverlener en kunt, net zoals bij een afspraak op de praktijk, uw gezondheidsvragen stellen. Bij het videoconsult heeft u als extra voordeel dat u en de zorgverlener elkaar kunnen zien, via een beveiligde videoverbinding. U kunt telefonische- en videoconsulten inplannen met verschillende zorgverleners van onze praktijk. Een afspraak op afstand wordt, net als een  afspraak op de praktijk, vergoed vanuit uw zorgverzekering.

Gezond.nl

Via gezond.nl kunt u de volgende dingen online regelen:

  • Afspraak maken met een zorgverlener voor telefonisch- of videoconsult
  • Herhaalmedicatie aanvragen
  • Chatten met een zorgverlener

Bekijk ook de video: 

Veilig portaal door DigiD

U heeft een DigiD nodig om in te loggen bij het online portaal gezond.nl. Op deze manier worden uw gegevens veilig bewaard. Heeft u nog geen DigiD? U kunt hier een DigiD aanvragen: https://digid.nl/aanvragen

Vragen?

Heeft u vragen over gezond.nl? Wellicht staat het antwoord op uw vraag op onze veelgestelde vragen pagina. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de praktijk. Voor vragen rondom het Coronavirus en de aangepaste werkwijze op onze praktijk, verwijzen we u graag door naar onze website.

22-06-2020

Theme picker