Gezondheidscentrum Den Haag Zuid

Welkom bij Gezondheidscentrum Den Haag Zuid van Arts en Zorg. In deze huisartsenpraktijk in Den Haag Zuid brengen wij verschillende typen zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek en longfunctieonderzoek. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten. 

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Prioritering griepprik 2020

Landelijk is meer vraag naar griepprikken dan dat er voorraad is. We vragen daarom gezonde mensen tussen de 60 en 69 jaar nu niet in te gaan op de uitnodiging voor de griepprik. Zo kunnen de meest kwetsbare mensen een vaccin krijgen. 
 
Mensen met een medische aandoening (diabetes, hart-, long- of nierziekte of verminderde weerstand) en mensen van 70 jaar en ouder lopen meer gezondheidsrisico’s als ze griep krijgen. 
 
Meer informatie leest u in dit nieuwsbericht of op rivm.nl/griepprik.
 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Gezondheidscentrum Den Haag Zuid in Den Haag kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, diëtisten en voor psychologische zorg en pedicure. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

   

Team Den Haag Zuid

Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.. 

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Den Haag Zuid?

7,7 Afspraken
7,7 Centrum
8,0 Zorgverlening