Gezondheidscentrum Den Haag Zuid in Den Haag 

 

Welkom bij Gezondheidscentrum Den Haag Zuid van Arts en Zorg. In deze huisartsenpraktijk in Den Haag Zuid brengen wij verschillende typen zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek en longfunctieonderzoek. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten. 

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Gezondheidscentrum Den Haag Zuid in Den Haag kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, diëtisten en voor psychologische zorg en pedicure. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. U kunt daarom zowel telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen als online via ons patiëntenportaal. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan online met onze zorgverleners.

   

Team huisarts Den Haag Zuid

Ons gezondheidscentrum is NHG-gecertificeerd. Dit betekent dat we continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Ons team zit vol met enthousiaste en gedreven medewerkers. Wilt u onze collega’s alvast beter leren kennen? Kijk dan even op de medewerkerspagina

Fysiotherapie gaat online!

Om u als patiënt van fysiotherapie bij Arts en Zorg nog beter van dienst te zijn, gaan wij meer online werken. Wij vertellen u hier graag meer over.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Den Haag Zuid?

7,0 Afspraken
7,8 Centrum
8,4 Zorgverlening