Afspraken

Afspraken maken

Voor het maken van een afspraak bij de huisarts, fysiotherapeut van Arts en Zorg, diëtist of apotheek kunt u gebruik maken van 'Mijn Arts en Zorg'. Dit is niet bedoeld voor dringende gevallen. Neem daarvoor altijd telefonisch contact met ons op. Klik hieronder op de knop om in te loggen. 


Mijn Arts en Zorg Inloggen met DigiD
Uiteraard kunt u ook bellen om een afspraak te maken. Hieronder vindt u voor de verschillende zorgverleners de telefoonnummers voor het maken van afspraken.

Huisartsenzorg

Voor het maken van een afspraak bij de huisarts, praktijkondersteuner, het assistentenspreekuur of voor psychologische zorg kunt u ons bereiken op 070 – 366 23 59. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.

Apotheek

Voor het maken van een afspraak voor een medicijnconsult met de apotheker kunt u bellen naar 070 – 711 24 24. De apotheek is maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Fysiotherapie

Voor het maken van een afspraak met één van de fysiotherapeuten van Arts en Zorg kunt u bellen naar 070 – 711 24 20.

In ons gezondheidscentrum werken ook fysiotherapeuten van Praktijk Leyweg. Wilt u bij hen een afspraak maken, dan kunt u bellen naar 070 –321 17 11.

Diëtist

Voor het maken van een afspraak met de diëtist, mw. S. de Kleer en mw. G. Uyar, kunt u bellen naar de doktersassistent op het nummer 070 – 366 23 59.

Pedicure

Voor het maken van een afspraak met de pedicure kunt u bellen naar 015 – 261 38 89, het nummer van mw. C.J. Kerp-Schuit.

Bijzonderheden afspraken

Extra tijd nodig?

Een regulier consult bij de huisarts duurt tien minuten. Wanneer u extra tijd nodig denkt te hebben, kunt u dit aangeven bij de doktersassistent. Er kan dan een dubbel consult voor u worden ingepland.

Zeg uw afspraak tijdig af in verband met wegblijftarief

Het kan gebeuren dat u niet op een afspraak kunt komen. Als u de afspraak niet door kunt laten gaan, vragen wij u tijdig - minimaal 24 uur van tevoren - af te zeggen. Een andere patiënt kan dan van deze afspraak gebruik maken.

Wij sturen u een rekening als u de afspraak niet tijdig afzegt. Het tarief bedraagt €25,00. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. Dit beleid is conform de richtlijn van de Landelijke Huisartsenvereniging

Telefonisch consult

U kunt ook bij de doktersassistent een telefonisch consult aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld voor het bespreken van uitslagen, of voor de opvolging van eerder besproken gezondheidsklachten. Als u in de ochtend een telefonisch consult aanvraagt bij de doktersassistent, wordt u indien mogelijk dezelfde dag teruggebeld door de huisarts.

Voor bepaalde gezondheidsklachten is het beter wanneer de huisarts u persoonlijk kan zien, zodat de arts de klacht beter kan beoordelen. De doktersassistent zal u dan adviseren een gewone afspraak bij de huisarts te maken.

Visite (huisbezoek)

Bent u lichamelijk niet in staat om naar het gezondheidscentrum te komen, dan kunt u een visite aanvragen, bij voorkeur voor 10.00 uur.

Houdt u er rekening mee dat er bij het gezondheidscentrum betere omstandigheden voor onderzoek en behandeling zijn. Indien de situatie het toelaat, is het daarom beter een afspraak bij het gezondheidscentrum te maken.

Geen DigiD?

Heeft u niet de beschikking over DigiD en wilt u toch online een afspraak inplannen? Klik dan op onderstaande knop om naar het formulier te gaan waar u een verzoek voor een afspraak kan versturen. 

Goed voorbereid naar uw afspraak?

Soms kan het lastig zijn om goed uit te leggen wat uw gezondheidsvraag of -klacht is. Daarom hebben we een korte vragenlijst die u kunt gebruiken om voor uzelf overzicht te creëren, ter voorbereiding op uw afspraak. Zo kunt u gemakkelijker aan onze zorgverleners vertellen waar u mee zit en kunnen zij u beter helpen.

Bekijk de vragenlijst hier.