Hoe is het om te werken bij Arts en Zorg?

Sinds 2005 werkt Arts en Zorg aan het aanbieden van vernieuwende, klantvriendelijke en kwalitatief goede zorg. Dit uit zich in de wijze waarop wij de zorg in onze centra aanbieden en de energie die wij steken in vernieuwing en innovatie van de zorg.

Arts en Zorg biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving waarin je intensief samenwerkt met de diverse zorgdisciplines waaronder apotheek, fysiotherapie, psychologische zorg en huisartsenzorg. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het gezondheidscentrum, de kwaliteit van de zorg aan onze patiënten en de tevredenheid van de patiënten. 

Onze vijf kernwaarden vertellen je goed waar Arts en Zorg voor staat.

  • Open: Wij zijn transparant in waar wij voor staan, wat we doen en denken; helder en eerlijk.
  • Persoonlijk: Wij hebben een persoonlijke benadering, waarbij we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze dienstverlening is georganiseerd rondom onze patiënten.
  • Kundig: Wij bieden kwalitatief hoogstaande dienstverlening, aangeboden door deskundige medewerkers. Dit geldt zowel voor onze zorgverleners als voor de ondersteunende medewerkers.
  • Doelmatig: Wij bieden, waar mogelijk, zoveel mogelijk zorg onder één dak, zonder lange wachttijden. Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende zorgverleners uit de verschillende zorgdisciplines wordt de zorgvraag vlot toebedeeld op het juiste niveau, aan de juiste zorgverlener.
  • Toekomstgericht: Arts en Zorg blijft continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om haar dienstverlening te verbeteren en efficiënt aan te bieden. Waar nodig vernieuwen wij onszelf.

Onze cultuur

Bij Arts en Zorg werken zeer gedreven mensen die samen hard werken en op gepaste momenten ruimte zoeken om ook hard te ontspannen. Iedereen krijgt en neemt veel verantwoordelijkheden. Daarbij zijn we transparant, zelfkritisch en staan we open voor veranderingen.

We zijn behulpzaam en trots op wat we doen.