Gezond.nl

Wat is Gezond.nl?

Gezond.nl is een initiatief van Arts en Zorg. Gezond.nl ontwikkelt onder andere diensten speciaal voor zorgorganisaties. Denk hierbij aan de online patiëntenomgeving waarin u online een afspraak maakt, herhaalrecepten aanvraagt en chat met zorgverleners. 

 

Wat kan ik doen als ik technische problemen heb op Gezond.nl?

Het kan zijn dat u technische problemen met Gezond.nl ervaart doordat deze website niet werkt met Internet Explorer. Gezond.nl kunt u wel gebruiken met Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari. 

Voor ieder ander technisch probleem, kunt u contact met ons opnemen via de chat. Deze is iedere dag geopend tussen 07.00 en 21.00 uur.

Wat kan ik op Gezond.nl doen?

Door in te loggen op Gezond.nl krijgt u toegang tot:

  • Online afspraken maken met uw zorgverlener;
  • herhaalrecepten aanvragen;
  • uw labuitslagen bekijken;
  • uw medisch dossier inzien;
  • chatten met onze zorgverleners.

Wie werken er bij Gezond.nl?

Een team met verschillende kwaliteiten is werkzaam op het kantoor van Gezond.nl in Amsterdam. Samen werken we hard aan het ontwikkelen en uitvoeren van zorginnovaties die het regelen van uw zorgzaken eenvoudiger maken. 

Het team van zorgverleners die u spreekt via de chat van Gezond.nl bestaat uit gediplomeerde doktersassistenten, triagisten en huisartsen. Deze zorgverleners werken allemaal bij Arts en Zorg. De zorgverleners beantwoorden afwisselend de chat en beantwoorden vragen vanuit heel Nederland. Het kan dus zijn dat u wordt geholpen door een zorgverlener die werkzaam is bij een andere praktijk dan waar u zelf staat ingeschreven.