Gezondheidscentrum Noord in Enschede

Welkom bij Gezondheidscentrum Enschede Noord van Arts en Zorg in Enschede. In dit centrum brengen wij allerlei soorten zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, psychologen, apotheken en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde gebouw zijn gevestigd.

Huisartsenpost Enschede (HDT-Oost)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 088 - 555 11 88 (HDT-Oost). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

     

 

Bij Gezondheidscentrum Noord kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder kunt u in het centrum terecht voor fysiotherapie, logopedie en podotherapie. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen met Mijn Arts en Zorg

Arts en Zorg staat voor innovatie. U kunt daarom niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Mijn Arts en Zorg. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan online met onze zorgverleners.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen

 

Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast onze medewerkers kennen.

 

 

Belangrijk! Tijdelijke patiëntenstop

In verband met de grootte van onze praktijken en de daaruit voortvloeiende toename van werkzaamheden kunnen wij tijdelijk geen nieuwe patiënten meer aannemen.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Noord?

8,1 Afspraken
8,4 Centrum
8,8 Zorgverlening