Huisarts in Enschede: Gezondheidscentrum Noord

Welkom bij Gezondheidscentrum Noord. Wij werken met een gemengd team van huisartsen. Op onze teampagina kunt u zien welke huisartsen bij ons werken.

Het is niet mogelijk om u in te schrijven bij een vaste huisarts. Wanneer u telefonisch contact opneemt voor een gezondheidsklacht, stelt de doktersassistent u een aantal vragen. Hiermee bepaalt ze de urgentie, complexiteit en ernst van uw klacht, zodat ze een afspraak voor u kan inplannen bij de juiste zorgverlener op het juiste moment. Soms is dat de huisarts, soms de doktersassistent zelf en in andere gevallen plant ze een afspraak bij de praktijkondersteuner, verpleegkundig specialist of physician assistant. Dit doet ze in overleg met u.  

Voor kleine onderzoeken of een snelle, eenvoudige behandeling werken we ook met het assistentenspreekuur. Ook doen we in deze huisartsenpraktijk uitgebreid onderzoek en verlenen we chronische zorg

Inschrijven bij huisarts in Enschede

Wilt u zich inschrijven bij Gezondheidscentrum Noord? Klik dan op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Direct inschrijven

Afspraak maken bij huisarts in Enschede

Wilt u een afspraak maken bij ons Gezondheidscentrum in Enschede? Dat doet u heel makkelijk op de afspraakpagina

Huisartsenpost Enschede (HDT-Oost)

Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig? Bel dan met de huisartsenpost via telefoonnummer 088 - 555 11 88 (HDT-Oost). Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.