Welkom

Huisartsenpraktijk Goeverneur

Welkom bij Huisartsenpraktijk Goeverneur, een huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Den Haag. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Goeverneur en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk Goeverneur ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Huisartsenpraktijk Goeverneur kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg en psychologische zorg. Verder kunt u in het pand terecht voor fysiotherapie. Ook kunt u gebruik maken van diensten van Gezondheidscentrum Atrium op de Haagweg, zoals het Korte Klachten Spreekuur. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken. 

Volledig zorgaanbod

Korte Klachten Spreekuur

U kunt als patient ook bij gezondheidscentrum Atrium dezelfde dag nog terecht bij eenvoudige klachten.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Huisartsenpraktijk de Goeverneur?

0,0 Afspraken
0,0 Centrum
0,0 Zorgverlening