Huisartsenpraktijk Goeverneur in Den Haag

Welkom bij Gezondheidscentrum Goeverneur van Arts en Zorg in Den Haag. In dit centrum brengen wij verschillende typen zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Zelf uw gezondheidszaken online regelen met Mijn Arts en Zorg

Arts en Zorg staat voor innovatie. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Mijn Arts en Zorg. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan online met onze zorgverleners.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek  terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

       

 

Bij Huisartsenpraktijk Goeverneur kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg en psychologische zorg. Verder kunt u in het pand terecht voor fysiotherapie. Ook kunt u gebruik maken van diensten van Gezondheidscentrum Atrium op de Haagweg, zoals het Korte Klachten Spreekuur. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken. 

Volledig zorgaanbod

 

Huisartsen


Mw. J. (Julia) van 't Hek
Mw. S. (Sofie) van Nues
Mw. C. (Caroline) Wilson 

Alle medewerkers 
 

 

Er zijn geen items beschikbaar.

Hoe beoordelen onze patiënten Huisartsenpraktijk de Goeverneur?

0,0 Afspraken
0,0 Centrum
0,0 Zorgverlening