Praktische informatie

Afspraak maken of advies vragen

 

Maak makkelijk een afspraak of vraag advies aan uw huisarts. U kunt een afspraak maken via ons online portaal, een verzoeksformulier of telefonisch. Daarnaast kunt u ook een vraag stellen aan onze zorgverleners via onze chat. Ontdek alle informatie op onze afspraakpagina.

Herhaalrecepten

Vraag makkelijk je herhaalrecept aan in ons online portaal of 24 uur per dag via de herhaalreceptenlijn. Ontdek alle informatie op onze herhaalreceptpagina.
 

Bloedafname

Voor bloedafname kunt u terecht bij onze doktersassistenten. U kunt zich hiervoor melden aan de balie. Vergeet niet uw legitimatiebewijs, zorgverzekeringspas en het labformulier mee te nemen. Wilt u weten wanneer u bij ons terecht kan voor bloedafname? Kijk op de contactpagina voor alle informatie omtrent openingstijden.

Gegevens wijzigen of uitschrijven

Hiervoor kunt u terecht op de pagina “Wijziging doorgeven”. Via het wijzigingsformulier kunt u uw gegevens aanpassen of uitschrijven.

Gezondheidscentrum Atrium

Gezondheidscentrum Atrium, een andere locatie van Arts en Zorg met wie wij nauw samenwerken, is gevestigd op Haagweg 98 in Rijswijk. Een aantal van onze diensten bieden we vanuit die locatie aan. Tram 1 en tram 15 stoppen daar voor de deur (halte Herenstraat). Bekijk hier ook de kaart met de route van Goeverneur naar Atrium.