Zorgaanbod

In Huisartsenpraktijk Goeverneur werken verschillende zorgverleners. Zij werken, ieder binnen hun eigen functie, met elkaar samen, om u zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bij Huisartsenpraktijk Goeverneur kunt u terecht voor huisartsenzorg, inclusief chronische zorg en psychologische zorg. Op de locatie werken we samen met fysiotherapeuten.

Verder werken we intensief samen met het nabij gelegen Gezondheidscentrum Atrium (Haagweg 98 in Rijswijk), een andere locatie van Arts en Zorg. Hier kunt u terecht voor onder andere bloedafname, diëtetiek en onderzoeken.

Ook kunt u bij Gezondheidscentrum Atrium voor een aantal veelvoorkomende klachten vaak dezelfde dag nog terecht, op het Korte Klachten Spreekuur. Meer hierover leest u op de pagina Afspraken.

U kunt bij Gezondheidscentrum Atrium komen met tram 1 of 15, halte Herenstraat. Bekijk hier ook de kaart met de route van Goeverneur naar Atrium.

Als patiënt van Goeverneur kunt u ook gebruik maken van de Zorgcoach, die u na verwijzing door de huisarts kan helpen bij het maken van een afspraak bij bijvoorbeeld een specialist in het ziekenhuis.

Wilt u meer weten over ons zorgaanbod? Klik dan in het menu bij Zorgaanbod op het onderdeel van de zorg waar u naar op zoek bent.

 

Betere zorg begint met een goed gesprek

Wij willen u zo goed mogelijk helpen. Tijdens een consult hebben wij daarom veel informatie van u nodig. Welke klachten heeft u? Wat vindt u belangrijk? Bedenk al vóór uw afspraak wat u aan de huisarts wilt vertellen. Zo kunt u samen met de huisarts beslissen wat het beste is voor u. Wilt u uzelf goed voorbereiden op uw afspraak? Bekijk dan deze website.