Gezondheidscentrum Gouden Hart: Uw huisarts in Berkel en Rodenrijs

Welkom bij Gezondheidscentrum Gouden Hart, een gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Berkel en Rodenrijs. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Berkel en Rodenrijs en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Berkel en Rodenrijs ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

Er is ruime parkeergelegenheid bij onze huisartsenpraktijk en wij bevinden ons vlakbij station Westpolder in de Gouden Buurten.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

       

 

Bij Gezondheidscentrum Gouden Hart kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en ruime onderzoeksmogelijkheden. Verder kunt u er terecht bij een diëtist en fysiotherapeuten. Sinds maart 2017 heeft Gezondheidscentrum Gouden Hart ook een apotheek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Er zijn geen items beschikbaar.

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Gouden Hart?

7,6 Afspraken
8,3 Centrum
8,4 Zorgverlening