Gezondheidscentrum Gouden Hart 

Welkom bij Gezondheidscentrum Gouden Hart in Berkel en Rodenrijs. In de gezondheidscentra van Arts en Zorg werken huisartsen intensief samen met diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en ECG. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma’s ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Rotterdam Noord (HAP Franciscus Gasthuis)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met huisartsenpost Rotterdam Noord 010 - 466 9573 (Huisartsenpost in Franciscus Gasthuis te Rotterdam). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 

           

 

Bij Gezondheidscentrum Gouden Hart kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en ruime onderzoeksmogelijkheden. Verder kunt u er terecht bij een diëtist en fysiotherapeuten. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Team Gouden Hart

Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.