Welkom

Gezondheidscentrum Goudenregenhof

Welkom bij Gezondheidscentrum Goudenregenhof, een gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Den Haag. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Goudenregenhof en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk Goudenregenhof ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

 


Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Gezondheidscentrum Goudenregenhof biedt diensten van huisartsen, fysiotherapeuten, een diëtist en psychologische zorg aan. Onze apotheek zit vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Er zijn geen items beschikbaar.

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Goudenregenhof?

7,9 Afspraken
8,2 Centrum
8,5 Zorgverlening