Gezondheidscentrum Goudenregenhof in Den Haag

Welkom bij Gezondheidscentrum Goudenregenhof van Arts en Zorg in Den Haag. In dit centrum brengen wij verschillende typen zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Avondspreekuur per 01-01-2020

Elke dinsdag tussen 17:00u-20:00u. Het avondspreekuur van de huisartsen van Velzen en Wielders is bedoeld voor patiënten met één niet dringende klacht. Daarnaast zal een doktersassistente een assistentenspreekuur draaien. Op deze avond is ook de praktijkondersteuner GGZ aanwezig. De afspraken kunnen telefonisch ingepland worden. Tijdens het avondspreekuur zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Voor dringende zaken kunt u bellen met de Huisartenpost. 

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Gezondheidscentrum Goudenregenhof biedt diensten van huisartsen, fysiotherapeuten, een diëtist en psychologische zorg aan. Onze apotheek zit vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen met Mijn Arts en Zorg

Arts en Zorg staat voor innovatie. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Mijn Arts en Zorg. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan online met onze zorgverleners.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

 

Team Goudenregenhof

Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Benieuwd welke zorgverleners u gaan helpen? Hier leert u alvast onze medewerkers kennen.
 

Fysiotherapie gaat online!

Om u als patiënt van fysiotherapie bij Arts en Zorg nog beter van dienst te zijn, gaan wij meer online werken. Wij vertellen u hier graag meer over.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Goudenregenhof?

8,0 Afspraken
8,2 Centrum
8,7 Zorgverlening