Gezondheidscentrum Goudenregenhof in Den Haag

Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw gezondheid. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak plannen. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment online een afspraak maken, via het speciale portaal 'Mijn Arts en Zorg'. Via dit portaal kunt u ook herhaalrecepten aanvragen. Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. Daarnaast is onze huisartsenpraktijk goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Huisartsenpost Smash (HAP Smash)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 – 346 9669 (Huisartsenpost Smash). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Gezondheidscentrum Goudenregenhof biedt diensten van huisartsen, fysiotherapeuten, een diëtist en psychologische zorg aan. Onze apotheek zit vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Huisartsen


Mw. A. (Annemieke) Datema 
Mw. M. (Marije) van Leeuwen 
Mw. J. (Jantien) van der Maaten
Mw. L. (Lilian) van Raalte 
Mw. L. (Luit) van Velzen 
Mw. P. (Petra) Wielders 

Alle medewerkers
 

Fysiotherapie gaat online!

Om u als patiënt van fysiotherapie bij Arts en Zorg nog beter van dienst te zijn, gaan wij meer online werken. Wij vertellen u hier graag meer over.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Goudenregenhof?

7,6 Afspraken
8,1 Centrum
8,5 Zorgverlening