Afspraakherinnering

Nooit meer uw afspraak vergeten? Wij sturen u 48 uur voor uw afspraak een herinneringsbericht van uw gemaakte afspraak per SMS. Is uw afspraak minder dan 48 uur van te voren gemaakt? Dan ontvangt u van ons geen afspraakherinnering.

Om van deze service gebruik te maken, is het belangrijk dat wij uw huidige telefoonnummer hebben. U kunt deze informatie doorgeven via dit formulier.

Mocht u verhinderd zijn voor uw afspraak, dan heeft u door onze afspraakherinnering nog tijd om uw afspraak af te zeggen. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. Als u de afspraak niet op tijd afzegt, zijn wij genoodzaakt het wegblijftarief van €25,00 in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. U kunt uw afspraak afzeggen door te bellen naar uw praktijk.

Aan- of afmelden

Wij melden u automatisch aan voor deze SMS service. U kunt uzelf op ieder gewenst moment afmelden. Stuur een bericht met AFSPRAAK SMS UIT naar 0635744702 om uzelf af te melden voor de SMS service. Wilt u zich na een tijdje weer aanmelden? Dan kunt u het bericht AFSPRAAK SMS AAN versturen naar 0635744702.

Uw telefoonnummer zal niet worden gebruikt voor reclame doeleinden of worden verstrekt aan derden. Deze service is alleen mogelijk voor mensen van 16 jaar of ouder.