Zorgaanbod

In Gezondheidscentrum Goudenregenhof werken verschillende zorgverleners. Zij werken, ieder binnen hun eigen functie, met elkaar samen, om u zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zo kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. Verder kunt u er terecht voor psychologische zorg. Vlak om de hoek is onze apotheek gevestigd waar u direct uw voorgeschreven recept in kunt leveren. 

Als patiënt van Goudenregenhof kunt u ook gebruik maken van de Zorgcoach, die u na verwijzing door de huisarts kan helpen bij het maken van een afspraak bij bijvoorbeeld een specialist in het ziekenhuis.

Bij Gezondheidscentrum Goudenregenhof hebben we verschillende mogelijkheden voor onderzoek (diagnostiek), waarmee uw huisarts een beter beeld kan krijgen van uw klachten. Hieronder vallen onder andere bloedafname, urineonderzoek en 24-uurs bloeddrukmeting.

Wilt u meer weten over ons zorgaanbod? Klik dan in het menu bij Zorgaanbod op het onderdeel van de zorg waar u naar op zoek bent.