Gesloten per 1 december 2016

In februari hebben we aangekondigd dat Gezondheidscentrum Groot Hertoginnelaan de deuren zou sluiten. Dit is nu – per 1 december 2016 – definitief het geval.

Wij zijn verhuisd naar Gezondheidscentrum Jan Hendrik (Jan Hendrikstraat 18), ook van Arts en Zorg. Daar kunt u rekenen op dezelfde dienstverlening zoals u die van ons gewend bent.

Deze stap past in een landelijke ontwikkeling van meer samenwerking in de zorg. Wij kijken uit naar de samenwerking met onze collega’s en zijn ervan overtuigd dat we u daar nog beter van dienst kunnen zijn, ook in de toekomst.

Waar kunt u nog meer terecht bij Arts en Zorg?

Voor sommige patiënten zal één van onze andere gezondheidscentra wellicht dichterbij zijn. Zie onderaan voor een overzicht van onze gezondheidscentra in Den Haag en Rijswijk.

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om al onze patiënten te bellen om te bespreken naar welke locatie hun voorkeur uitgaat. We hebben het overgrote deel van onze patiënten hierover gesproken.

De patiënten die we niet hebben kunnen bereiken worden automatisch ingeschreven bij Gezondheidscentrum Jan Hendrik. Wij hebben hen hierover geïnformeerd per brief. Uiteraard kunt u het ons laten weten als u toch een andere voorkeur heeft.

Overzicht gezondheidscentra in Den Haag en Rijswijk

Veel van onze patiënten zijn mee verhuisd naar Gezondheidscentrum Jan Hendrik.

De andere locatie waar veel van onze patiënten naartoe zijn gegaan:
Gezondheidscentrum Goudenregenhof, Goudenregenstraat 32

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij één van onze andere locaties in Den Haag en Rijswijk:

Heeft u vragen?

Neem bij vragen gerust contact met ons op. U kunt ons nog bereiken op het oude nummer 070 – 711 24 09. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met één van de andere gezondheidscentra.