Gezondheidscentrum Haagse Hout

Welkom bij Gezondheidscentrum Haagse Hout in Den Haag. In dit centrum brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen, fysiotherapeuten, en logopedisten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma’s ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Haagse Hout in Den Haag kunt u terecht bij huisartsen, fysiotherapeuten en een diëtist en ook voor psychologische zorg en logopedie. We werken nauw samen met een apotheek vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken. 

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Wegens het Coronavirus is het momenteel niet mogelijk om online afspraken te maken. Herhaalrecepten kunnen nog wel via het online portaal aangevraagd worden.

Team Haagse Hout

Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.

 

 

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Haagse Hout?

8,3 Afspraken
8,4 Centrum
8,7 Zorgverlening