Gezondheidscentrum Haagse Hout in Den Haag

Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw gezondheid. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak plannen. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment online een afspraak maken, via het speciale portaal 'Mijn Arts en Zorg'. Via dit portaal kunt u ook herhaalrecepten aanvragen. Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Huisartsenpost Smash (HAP Smash)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 – 346 9669 (Huisartsenpost Smash). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Haagse Hout in Den Haag kunt u terecht bij huisartsen, fysiotherapeuten en een diëtist en ook voor psychologische zorg en logopedie. We werken nauw samen met een apotheek vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken. 

Volledig zorgaanbod

Huisartsen


Dhr. P.S.M. (Peter) de Both 
Mw. L.D. (Lia) Klasen
Mw. S. (Sabien) Krouwel
Mw. K.K.E. (Karlijne) Piet 

Alle medewerkers
 

 

Fysiotherapie gaat online!

Fysiotherapie gaat online! Om tijdens uw eerste afspraak meer tijd over te houden voor de behandeling en eerder met uw klachten aan de slag te gaan, kunt u vanaf nu uw intake ook online invullen.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Haagse Hout?

7,9 Afspraken
8,3 Centrum
8,7 Zorgverlening