Gezondheidscentrum Haagse Hout in Den Haag

Welkom bij Gezondheidscentrum Haagse Hout van Arts en Zorg in Den Haag. In dit centrum brengen wij allerlei soorten zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, psychologen, apotheken en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde gebouw zijn gevestigd. Zo kunnen wij u goede zorg bieden, onder één dak.

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Haagse Hout in Den Haag kunt u terecht bij huisartsen, fysiotherapeuten en een diëtist en ook voor psychologische zorg en logopedie. We werken nauw samen met een apotheek vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken. 

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen met Mijn Arts en Zorg

Arts en Zorg staat voor innovatie. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Mijn Arts en Zorg. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan online met onze zorgverleners.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

 

Team Haagse Hout

Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast onze medewerkers kennen.

 

 

Fysiotherapie gaat online!

Fysiotherapie gaat online! Om tijdens uw eerste afspraak meer tijd over te houden voor de behandeling en eerder met uw klachten aan de slag te gaan, kunt u vanaf nu uw intake ook online invullen.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Haagse Hout?

7,9 Afspraken
8,1 Centrum
8,6 Zorgverlening