Welkom

Gezondheidscentrum Haagse Hout

Welkom bij Gezondheidscentrum Haagse Hout, een gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Den Haag. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Haagse Hout en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk Haagse Hout ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

 

 

Balie Haagse Hout

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Haagse Hout in Den Haag kunt u terecht bij huisartsen, fysiotherapeuten en een diëtist en ook voor psychologische zorg en logopedie. We werrken nauw samen met een apotheek vlak om de hoek. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken. 

Volledig zorgaanbod

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Haagse Hout?

7,9 Afspraken
8,3 Centrum
8,6 Zorgverlening