Afspraak maken bij Gezondheidscentrum Haagse Hout 

Voor het maken van een afspraak bij een zorgverlener kunt u gebruik maken van ons online portaal gezond.nl. Maak alleen online een afspraak wanneer uw klacht niet dringend is. Neem voor spoed altijd telefonisch contact met ons op. Weet u niet zeker of u een afspraak nodig heeft? Gebruik dan de chat om een van onze zorgverleners te spreken. Zij kunnen u verder helpen en een afspraak voor u inplannen. U vindt de chat rechts onderin het scherm.

Wegens het Coronavirus is het momenteel niet mogelijk om online afspraken te maken. Herhaalrecepten kunnen nog wel via het online portaal aangevraagd worden.

   

Online afspraak maken

Online regelen heeft veel voordelen:

  • U staat niet in de wacht
  • U kunt rustig de beschikbare data bekijken en deze met uw agenda vergelijken
  • U kunt een afspraak maken voor een gewoon consult en een videoconsult
  • U kunt een afspraak maken op een moment dat het voor u uitkomt
Maak direct uw online afspraak  
 

Hoe werkt het?

  • Klik op “Maak direct uw online afspraak” hierboven
  • Log in met uw DigiD
  • Ga naar “Afspraken”
  • Kies waarvoor u een afspraak wilt maken. Of kies zelf bij welke zorgverlener u een afspraak wilt maken
  • Kies een tijdstip en maak de afspraak
  • U ontvangt, als u dat wilt, een ontvangstbevestiging van uw afspraak

Geen DigiD?

Door in te loggen met DigiD op ons online afspraken portaal kunt u direct een afspraak in de agenda van de zorgverlener inplannen. Heeft u niet de beschikking over DigiD? Dan kunt u onderstaande knop gebruiken om een verzoek voor een afspraak naar de praktijk te sturen.
 

Verzoek voor afspraak versturen (indien u geen DigiD heeft)

 

 
 

Chat met een zorgverlener

Heeft u een vraag en weet u niet zeker of u een afspraak nodig heeft? U kunt uw vraag ook stellen via de online chat met onze doktersassistenten. De chat is dagelijks tussen 7.00 en 20.00 beschikbaar middels de widget rechtsonder in de hoek van deze pagina.

 

 
 

Telefonisch

U kunt ons uiteraard ook altijd telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Dat kan via het telefoonnummer 070 - 347 37 47. U kunt ons bereiken tijdens onze openingstijden; van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. 

 

 

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over visites/huisbezoeken, telefonische afspraken, het maken van een (online) afspraak of wilt u meer informatie over het inplannen van een dubbel consult? Vind het antwoord op uw vraag bij de veelgestelde vragen of stel uw vraag via de chat rechts onderin het scherm.

Goed voorbereid naar uw afspraak?

Soms kan het lastig zijn om goed uit te leggen wat uw gezondheidsvraag of -klacht is. Daarom hebben we een korte vragenlijst die u kunt gebruiken om voor uzelf overzicht te creëren, ter voorbereiding op uw afspraak. Zo kunt u gemakkelijker aan onze zorgverleners vertellen waar u mee zit en kunnen zij u beter helpen.

Bekijk de vragenlijst hier.