Gezondheidscentrum Hoendiep 

Graag uw aandacht voor het volgende:

Indien u een afspraak heeft in de praktijk; neemt u dan alstublieft zelf een mondkapje mee ter bescherming van het Coronavirus.

Welkom bij Gezondheidscentrum Hoendiep in Groningen. In dit centrum brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen, fysiotherapeuten, en pedicure die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma’s ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

De huisartsenpraktijk is gevestigd aan Hoendiep nummer 1 in het centrum van Groningen. Achter het pand kunnen bezoekers parkeren:

  • Het eerste uur parkeren is gratis
  • Het tarief na het eerste gratis uur: 2 euro per uur (betaling contactloos met pinpas bij uitrijden)
  • Eventueel dagkaart 10 euro
  • Het uitrijden verloopt niet meer met een muntje

Huisartsenpost Groningen (HAP Groningen)

Na openingstijden kunt u, in geval van spoed, bellen met de huisartsenpost 0900 - 9229 (Doktersdienst Groningen). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

 Bij Gezondheidscentrum Hoendiep in Groningen kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, een diëtist, een pedicure en voor psychologische zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Team Hoendiep


Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.