Gezondheidscentrum Hoendiep in Groningen

Graag uw aandacht voor het volgende: in verband met werkzaamheden aan het riool van het Hoendiep is de huisartsenpraktijk bereikbaar via aangegeven route. Borden en verkeersleiding helpen u hierbij. De werkzaamheden vinden plaats van 16 febr. t/m 26 februari.

De huisartsenpraktijk is gevestigd aan Hoendiep  nummer 1 in het centrum van Groningen. Achter het pand kunnen bezoekers gratis parkeren. Bij de balie kunt u een muntje krijgen voor het uitrijden. 

In de huisartsenpraktijk zijn o.a. werkzaam: 7 huisartsen , 3 praktijkondersteuners, 3 ondersteuners GGZ, 1 verpleegkundig specialist en een team van 8 doktersassistentes. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw gezondheid. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak plannen. Indien u op tijd op uw afspraak bent hoeft u zich niet aan de balie te melden, u kunt gelijk plaatsnemen in de wachtkamer.

Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment online een afspraak maken, via het speciale portaal 'Mijn Arts en Zorg'. Via dit portaal kunt u ook herhaalrecepten aanvragen.

Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

 

Buiten openingstijden:

Na openingstijden kunt u, in geval van spoed,  bellen met de huisartsenpost 0900 - 9229 (Doktersdienst Groningen). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

 

 

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

 Bij Gezondheidscentrum Hoendiep in Groningen kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, een diëtist, een pedicure en voor psychologische zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Huisartsen

Mw. M. Hemmen
Mw. L. M. Hullegie- Medendorp
Dhr. A. James
Mw. C. M. G. Rutgers
Dhr. P.M. Salters
Mw. G.S.H. Vegt
Mw. T. van Wijngaarden

Alle medewerkers

 

 

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Hoendiep?

7,8 Afspraken
8,3 Centrum
8,5 Zorgverlening