Huisartsenpraktijk in Groningen: Gezondheidscentrum Hoendiep

Welkom bij Gezondheidscentrum Hoendiep, een gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Groningen. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Heeft u een medisch inhoudelijke vraag? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente. Gelieve medische vragen niet aan de balie te stellen i.v.m. met uw privacy en die van de overige bezoekers.

Wilt u een herhaalrecept aanvragen? Dan kunt u dit, bij voorkeur, online op deze website aanvragen. Zie rechts van deze pagina. U kunt ook telefonisch het herhaalreceptenbandje inspreken via tel. 050-3192833 (keuze 2).

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Groningen en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Groningen ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

 Bij Gezondheidscentrum Hoendiep in Groningen kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, een diëtist, een pedicure en voor psychologische zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Hoendiep?

7,8 Afspraken
8,3 Centrum
8,4 Zorgverlening