Praktische informatie

Afspraak maken of advies vragen

 

Maak makkelijk een afspraak of vraag advies aan uw huisarts. U kunt een afspraak maken via ons online portaal of telefonisch. Ontdek alle informatie op onze afspraakpagina.

Herhaalrecepten

Vraag makkelijk je herhaalrecept aan in ons online portaal of 24 uur per dag via de herhaalreceptenlijn. Ontdek alle informatie op onze herhaalreceptpagina.
 

Bloedafname

Voor bloedafname kunt u terecht bij onze doktersassistenten. U kunt zich hiervoor melden aan de balie. Vergeet niet uw legitimatiebewijs, zorgverzekeringspas en het labformulier mee te nemen. Wilt u weten wanneer u bij ons terecht kan voor bloedafname? Kijk op de contactpagina voor alle informatie omtrent openingstijden.

Gegevens wijzigen of uitschrijven

Hiervoor kunt u terecht op de pagina “Wijziging doorgeven”. Via het wijzigingsformulier kunt u uw gegevens aanpassen of uitschrijven.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

U kunt vanaf het hoofdstation in Groningen opstappen in buslijn 8 of 35, bij de bushalte aan de Rembrandt van Rijnstraat kunt u uitstappen. Vanaf deze halte is het 3 minuten lopen naar het gezondheidscentrum.

Auto

Het gezondheidscentrum is goed bereikbaar met de auto en u kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het pand. Voor het uitrijden heeft u een muntje nodig, deze kunt u krijgen via de doktersassistent.