Huisarts in Groningen: Hoendiep

Welkom bij Gezondheidscentrum Hoendiep in Groningen! Hier werken wij met een gemengd team van enthousiaste huisartsen. Op de teampagina kunt u zien welke huisartsen bij ons werken.

U staat bij ons in principe ingeschreven bij een vaste huisarts. Wanneer uw eigen huisarts niet aanwezig is, bekijkt de doktersassistent samen met u of u bij een andere beschikbare huisarts terecht kunt.

Wanneer u gezondheidsklachten heeft, kunt u een afspraak maken bij uw huisarts. De huisarts kan uw klacht beoordelen, zo nodig medicatie voorschrijven en u eventueel verwijzen naar een andere zorgverlener.

Samenwerking UMCG

Gezondheidscentrum Hoendiep is betrokken bij de huisartsenopleiding van het UMCG. Dat betekent dat er huisartsen in opleiding werkzaam zijn in ons centrum. De assistente kan u dus het voorstel doen om op het spreekuur van de huisarts in opleiding te komen. Bespreekt u een probleem liever met uw eigen huisarts, dan is dat natuurlijk mogelijk. Er zijn ook regelmatig stagiaires van de doktersassistentenopleiding in de praktijk aanwezig.

Inschrijven bij huisarts in Groningen

Wilt u zich inschrijven bij Gezondheidscentrum Hoendiep? Klik dan op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Direct inschrijven

Afspraak maken bij huisarts in Groningen

Wilt u een afspraak maken bij ons Gezondheidscentrum in Groningen? Dat doet u heel makkelijk op de afspraakpagina

Huisartsenpost Groningen (Doktersdienst Groningen)

Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig? Bel dan met de huisartsenpost via telefoonnummer  0900 - 9229 (Doktersdienst Groningen). Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.