Huisartsenpraktijk in Zaandam: Hoornseveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Hoornseveld, een huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Zaandam. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Zaandam en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Zaandam ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Huisartsenpraktijk Hoornseveld in Zaandam kunt u terecht bij huisartsen, diëtisten, voor chronische zorg en voor psychologische zorg. Ook bieden wij uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en reizigersadvisering. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Hoornseveld?

8,3 Afspraken
8,1 Centrum
8,6 Zorgverlening