Huisartsenpraktijk Hoornseveld

Welkom bij Huisartsenpraktijk Hoornseveld in Zaandam. In deze praktijk brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen en huisartsen die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma’s ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Zaanstreek (HAP Zaanstreek)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 075 - 65 33 000 (Huisartsenpost Zaanstreek). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Prioritering griepprik 2020

Landelijk is meer vraag naar griepprikken dan dat er voorraad is. We vragen daarom gezonde mensen tussen de 60 en 69 jaar nu niet in te gaan op de uitnodiging voor de griepprik. Zo kunnen de meest kwetsbare mensen een vaccin krijgen. 
 
Mensen met een medische aandoening (diabetes, hart-, long- of nierziekte of verminderde weerstand) en mensen van 70 jaar en ouder lopen meer gezondheidsrisico’s als ze griep krijgen. 
 
Meer informatie leest u in dit nieuwsbericht of op rivm.nl/griepprik.
 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 

         

 

Huisartsenpraktijk Hoornseveld in Zaandam biedt uitgebreide huisartsenzorg, chronische zorg en psychologische zorg en we werken samen met een diëtistenpraktijk in de wijk. Klik hieronder voor het volledige zorgaanbod. 

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Wegens het Coronavirus is het momenteel niet mogelijk om online afspraken te maken. Herhaalrecepten kunnen nog wel via het online portaal aangevraagd worden.

 

Team Hoornseveld


Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.
 

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Hoornseveld?

8,4 Afspraken
8,4 Centrum
8,4 Zorgverlening