Gezondheidscentrum Jan Hendrik in Den Haag

Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw gezondheid. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak plannen. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment online een afspraak maken, via het speciale portaal 'Mijn Arts en Zorg'. Via dit portaal kunt u ook herhaalrecepten aanvragen. Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

SMS functie

Vanaf 18 oktober 2019 is de nieuwe SMS functie gestart. Dit houdt in dat u 48 uur van te voren een herinnering SMS krijgt van uw afspraak. Ontvangt u dit bericht nog niet? Leg contact met de praktijk om uw telefoonnummer te verifiëren.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Gezondheidscentrum Jan Hendrik in Den Haag kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten en een diëtist en voor psychologische zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Huisartsen


Mw. N. (Nadine) Brinkhuis
Mw. A. (Albertine) van der Does
Dhr. D. (Douwe) Epema
Mw. S. (Soha) Ghazoul
Dhr. P. (Pieter) Kersemaker
Mw. C. (Caroline) van Leeuwen
Mw. L. (Lejanne) den Ouden 

Alle medewerkers
 

 

Fysiotherapie gaat online!

Fysiotherapie gaat online! Om tijdens uw eerste afspraak meer tijd over te houden voor de behandeling en eerder met uw klachten aan de slag te gaan, kunt u vanaf nu uw intake ook online invullen.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Jan Hendrik?

7,6 Afspraken
8,1 Centrum
8,3 Zorgverlening