Huisartsenpraktijk in Den Haag: Gezondheidscentrum Jan Hendrik

Welkom bij Gezondheidscentrum Jan-Hendrik, een gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Den Haag. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Den Haag en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Den Haag ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

Huisartsenpost Den Haag (HAP Den Haag)

Buiten openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met SMASH huisartsenpost via 070 - 346 96 69. Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Jan Hendrik in Den Haag kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten en een diëtist en voor psychologische zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Wij vragen uw toestemming voor veilige uitwisseling medische gegevens

Gezondheidscentrum Jan Hendrik is aangesloten op het LSP. Mogen wij uw toestemming?

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Jan Hendrik?

7,7 Afspraken
8,2 Centrum
8,3 Zorgverlening