Huisarts in Den Haag Centrum: Jan Hendrik 

Welkom bij Gezondheidscentrum Jan Hendrik in Den Haag! We staan met een enthousiast team klaar om u te helpen. werkt een gemengd team van enthousiaste huisartsen. U kunt bij ons kiezen voor een mannelijke of een vrouwelijke huisarts. Bekijken onze teampagina voor alle huisartsen die bij ons werken. 

U staat bij Gezondheidscentrum Jan Hendrik ingeschreven bij een vaste huisarts. Wanneer uw eigen huisarts niet aanwezig is, bekijkt de doktersassistent samen met u of u bij een andere beschikbare huisarts terecht kunt.

Inschrijven bij huisarts in Den Haag 

Wilt u zich inschrijven bij Gezondheidscentrum Jan Hendrik? Klik dan op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Direct inschrijven

Afspraak maken bij huisarts in Den Haag Centrum

Wilt u een afspraak maken bij ons Gezondheidscentrum in Den Haag Centrum? Dat doet u heel makkelijk op de afspraakpagina

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig? Bel dan met de huisartsenpost via telefoonnummer  070 - 346 9669 (Huisartsenpost Hadoks). Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.