Huisartsenpraktijk in Leeuwarden

Arts en Zorg Leeuwarden

Welkom bij Arts en Zorg Leeuwarden, een huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Leeuwarden. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Leeuwarden en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Leeuwarden ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

Onze huisartsenpraktijk is goed bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

 

Balie

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Arts en Zorg Leeuwarden kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder zit in het pand een apotheek en kunt u er terecht voor o.a. diëtetiek, fysiotherapie en logopedie. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »