Nieuws Arts en Zorg Leeuwarden - Arts en Zorg

Nieuw patiëntenportaal

03-05-2019

Binnenkort stappen we over van het Mijn Arts en Zorg patiëntenportaal naar ons eigen platform gezond.nl. Hiermee willen wij u nog beter van dienst zijn. Doordat het platform in ons eigen beheer is, blijven wij deze constant verder ontwikkelen. U kunt het nieuwe platform gebruiken om online afspraken te maken, ook voor een videoconsult. Op termijn kunt u met dit platform ook uw herhaalmedicatie aanvragen, een e-consult doen en uw labuitslagen inzien.


Overstap

Tijdens de overstap is het tijdelijk niet mogelijk om online een afspraak in te plannen. U kunt in de tussentijd telefonisch een afspraak inplannen, of een afspraak verzoek indienen.


Onze services

Uiteraard kunt u de komende tijd nog steeds online herhaalmedicatie aanvragen en van onze andere services gebruik maken. Wij lichten dit graag verder toe:

  • U kunt uw herhaalmedicatie aanvragen via dit formulier.
  • Meer informatie over videoconsulten leest u hier.
  • Een e-consult is bij het nieuwe platform nog niet mogelijk, wel kunt u gebruik maken van onze online chat.

  

Gemakkelijker online een afspraak maken

Met ons nieuwe platform kunt u gemakkelijker online een afspraak maken. Hierbij helpen wij u een keuze te maken tussen de verschillende zorgverleners waar u een afspraak kunt plannen, op basis van uw vraag en behoefte. U kunt alleen online een afspraak inplannen wanneer uw klacht niet spoedeisend is, indien dat wel het geval is vragen wij u contact te leggen met onze praktijk, de huisartsenpost (buiten onze openingstijden) of 112.

03-05-2019