Herhaalrecept aanvragen bij Huisartsenpraktijk Leeuwarden

U kunt op verschillende manieren een herhaalrecept aanvragen; online, telefonisch en middels een verzoek. Hieronder lichten wij de verschillende mogelijkheden toe.

   

Online herhaalrecept aanvragen

U kunt eenvoudig een herhaalrecept aanvragen via gezond.nl. U logt in met uw DigiD en komt in de veilige omgeving van gezond.nl terecht. Vervolgens kunt u naar uw medicatieoverzicht toe en kunt u aangeven welk recept u wilt aanvragen. Naast het online aanvragen van een herhaalrecept kunt u hier ook online een afspraak maken of middels een e-consult een vraag aan uw huisarts stellen. Klik op de knop hieronder om in te loggen en uw herhaalmedicatie aan te vragen. Heeft u vragen? Dan kunt u een chat starten met een van onze zorgverleners via de widget rechtsonder in de hoek.


Online herhaalrecept    

 

Geen DigiD?

Door in te loggen met DigiD op gezond.nl kunt u direct uw herhaalmedicatie bestellen. Heeft u niet de beschikking over DigiD? Dan kunt u onderstaande knop gebruiken om een aanvraag voor herhaalmedicatie naar de praktijk te sturen.
 

 

Verzoek voor herhaalmedicatie versturen (indien u geen DigiD heeft)

 

 
 

Telefonisch

Wilt u liever telefonisch een herhaalrecept aanvragen? Dat kan via de herhaalreceptenlijn van Arts en Zorg. Herhaalmedicatie kunt u 24 uur per dag aanvragen via  058 - 216 49 69 (optie 2). Als u dit vóór 11.00 uur doet, kunt u uw medicatie de volgende werkdag na 16.00 uur ophalen.

Aanvragen herhaalrecept   Afhalen medicatie  
Maandag vóór 11.00 uur Dinsdag vanaf 16.00 uur
Dinsdag vóór 11.00 uur Woensdag vanaf 16.00 uur
Woensdag vóór 11.00 uur Donderdag vanaf 16.00 uur
Donderdag vóór 11.00 uur      Vrijdag vanaf 16.00 uur
Vrijdag vóór 11.00 uur Maandag vanaf 16.00 uur