Gezondheidscentrum Mariahoeve in Den Haag

Welkom bij Gezondheidscentrum Mariahoeve van Arts en Zorg in Den Haag noordoost. In dit centrum brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Gezondheidscentrum Mariahoeve kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder zit in het pand een apotheek en kunt u er terecht voor o.a. diëtetiek en fysiotherapie. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken. 

Volledig zorgaanbod

 

Huisartsen


Dhr. P. (Paulus) Falke
Mw. M. (Mijke) van Gijn
Mw. R.M.M. (Rosalie) Kemps
Mw. L. (Lisanne) Mulder

Alle medewerkers 
 

 

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Mariahoeve?

8,0 Afspraken
8,4 Centrum
8,2 Zorgverlening