Onze zorg

Arts en Zorg streeft naar een sterke geïntegreerde eerstelijns gezondheidszorg waarbij de belangen van de patiënt centraal staan.

We hanteren bij het organiseren van de zorg een aantal uitgangspunten om het belang van onze patiënten beter te kunnen dienen. Eén van de uitgangspunten betreft de intensieve samenwerking met andere zorgverleners, zowel  in het gezondheidscentrum zelf als daarbuiten.    

Bij de meeste van onze gezondheidscentra bieden wij naast de reguliere huisartsenzorg ook andere zorg. Zo kunt u bij veel van onze gezondheidscentra ook terecht bij een apotheekfysiotherapeutdiëtist of voor psychologische zorg. Wilt u meer weten over deze zorg? Via Onze zorg in het menu kunt u voor de verschillende zorgonderdelen doorklikken naar meer informatie daarover.

In een aantal van onze gezondheidscentra werken we daarnaast samen met andere zorgverleners, zoals podotherapeuten, verloskundigen of logopedisten.

U kunt op de pagina van uw gezondheidscentrum kijken voor welke zorg u daar terecht kunt.

In de wegwijzer van de KNMG kunt u bekijken hoe de toestemming voor een medische behandelingen bij minderjarige kinderen is geregeld.