Huisartsenpraktijk Oud Rijswijk

Welkom bij Huisartsenpraktijk Oud Rijswijk, een huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Oud Rijswijk. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Oud Rijswijk en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Oud Rijswijk ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

 

Huisartsenpost Smash

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (Smash Haaglanden). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Balie Oud Rijswijk

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Huisartsenpraktijk Oud Rijswijk kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder kunt u er terecht voor o.a. diëtetiek en fysiotherapie. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Oud-Rijswijk?

7,8 Afspraken
8,0 Centrum
8,1 Zorgverlening