Huisartsenpraktijk in Arnhem: Gezondheidscentrum Schuytgraaf

Welkom bij Gezondheidscentrum Schuytgraaf, een huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Arnhem. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Arnhem en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Arnhem ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Schuytgraaf in Arnhem kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten, een podotherapeut en een diëtist en voor psychologische en verloskundige zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Geeft u al toestemming voor LSP?

Deze week ontvangen alle patiënten van Gezondheidscentrum Schuytgraaf een brief om toestemming te vragen om medische gegevens elektronisch beschikbaar te stellen.

Lees verder »