Huisartsenpraktijk Veldweg in Wezep

Welkom bij Huisartsenpraktijk Veldweg van Arts en Zorg in Wezep. In dit centrum vindt u uw huisarts in Wezep. Daarnaast brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, psychologen en podotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige behandelingen zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Zwolle (HAP Zwolle)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 0900 - 33 36 333 (Huisartsenpost Arnhem-Zuid). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

     

 

Bij Praktijk Veldweg in Wezep kunt u terecht bij huisartsen, maar ook voor diëtetiek, chronische zorg, psychologische zorg en podotherapie.  Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Huisartsen


Mw. F. Bijnen 
Mw. W. Botterhuis
Dhr. O. Fehmers 

Alle medewerkers

Telefonisch consult

Vanaf 1 januari 2015 zijn de tijden van het telefonisch spreekuur van de huisarts gewijzigd.

Lees verder »