Gezondheidscentrum Vermeertoren in Delft

Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw gezondheid. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak plannen. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment online een afspraak maken, via het speciale portaal 'Mijn Arts en Zorg'. Via dit portaal kunt u ook herhaalrecepten aanvragen. Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. Daarnaast is onze huisartsenpraktijk goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wilt u meer lezen over recent nieuws van ons gezondheidscentrum? Klik dan hier.

Huisartsenpost Delft (HAP Delft)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 015 - 251 1930 (Huisartsenpost Delft). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Vermeertoren kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder zit in het pand een apotheek en kunt u er terecht voor o.a. diëtetiek, fysiotherapie en verloskundige zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Huisartsen
Dhr. P. (Peter) Bregman
Dhr. D. (Dick) van der Kwaak
Dhr. D. (Don) de Leeuw
Alle medewerkers
 

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »