Gezondheidscentrum Vermeertoren

Welkom bij Gezondheidscentrum Vermeertoren in Delft. In dit centrum brengen wij verschillende typen zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Delft (HAP Delft)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 015 - 251 1930 (Huisartsenpost Delft). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Prioritering griepprik 2020

Landelijk is meer vraag naar griepprikken dan dat er voorraad is. We vragen daarom gezonde mensen tussen de 60 en 69 jaar nu niet in te gaan op de uitnodiging voor de griepprik. Zo kunnen de meest kwetsbare mensen een vaccin krijgen. 
 
Mensen met een medische aandoening (diabetes, hart-, long- of nierziekte of verminderde weerstand) en mensen van 70 jaar en ouder lopen meer gezondheidsrisico’s als ze griep krijgen. 
 
Meer informatie leest u in dit nieuwsbericht of op rivm.nl/griepprik.
 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Vermeertoren kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder zit in het pand een apotheek en kunt u er terecht voor o.a. diëtetiek, fysiotherapie en verloskundige zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

U kunt gebruik maken van het portaal met alle browsers, behalve Internet Explorer. We raden u aan Google Chrome, Mozilla Firefox (minimaal versie 47) of Safari te gebruiken. Bekijk ook onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie over de online diensten van gezond.nl.

Team Vermeertoren

Ons gezondheidscentrum is NHG-gecertificeerd. Dit betekend dat we continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.