Gezondheidscentrum Vermeertoren in Delft

 

Welkom bij Gezondheidscentrum Vermeertoren van Arts en Zorg. In deze huisartsenpraktijk brengen wij verschillende typen zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Delft (HAP Delft)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 015 - 251 1930 (Huisartsenpost Delft). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

           

 

Bij Gezondheidscentrum Vermeertoren kunt u terecht voor uitgebreide huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder zit in het pand een apotheek en kunt u er terecht voor o.a. diëtetiek, fysiotherapie en verloskundige zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. U kunt daarom niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via ons patiëntenportaal Mijn Arts en Zorg. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan online met onze zorgverleners.

 

Team Vermeertoren

Ons gezondheidscentrum is NHG-gecertificeerd. Dit betekend dat we continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Ons team zit vol met enthousiaste en gedreven medewerkers. Zien wie er allemaal werkzaam zijn in ons gezondheidscentrum? Bekijk al onze medewerkers.

 
 

 

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »